750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Min matblogg / Mon blog culinaire

AUBERGINKAVIAR

 
 
3 auberginer
3 hvitløksfedd
olivenolje (2-3 mm i bunnen av kjelen)
390 g hakkede tomater
1 ts salt
pepper
2 klyper sukker
 
Skjær opp auberginene på langs i skiver på 1 cm og skjær deretter skivene i lange stolper som vist på bildet. Legg dem til side på en tallerken.
Varm opp oljen i en kjele med antiklebebelegg. Tilsett presset hvitløk og deretter auberginene og stek dem på sterk varme uten lokk. Snu dem jevnlig. Tilsett sukker og stek videre. Tilsett hakkede tomater, salt og pepper. Kok inn blandingen til en tykk kompott. Kan serveres slik eller mikses med stavmikser avhengig av hva slags konsistens man ønsker. Mine smakere lot meg ikke få tid til å mikse den, så på bildet er kaviaren ikke mikset! Jeg serverte kaviaren sammen med hvetetortillas. Du finner oppskriften her!
Retour à l'accueil
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
À propos
La cuisine de Wilhelmine

Jeg er fransk (fra Lorraine), men har bodd i Norge i mange år. Kort oppsummert er mat min store lidenskap. Jeg er opptatt av gode råvarer, -helst økologiske-, og er tilhenger av enkel, upretensiøs, men velsmakende mat. Jeg har lyst til å dele mine oppskrifter, både de jeg har arvet av min mor, mine bestemødre og oldemødre og mine egne kulinariske «eksperimenter» . Jeg liker selvsagt godt fransk mat (!), men også algerisk og indisk mat. Jeg har en liten forkjærlighet for italiensk og korsikansk mat (kanskje fordi noen av mine forfedre kom derfra!) Men hva har Wilhelmine med saken å gjøre, tenker dere kanskje?? Jo, det er til minne om en av mine oldemødre... Française (plus exactement Lorraine) expatriée en Norvège depuis maintenant un certain nombre d' années, je suis passionnée de cuisine. Je privilégie les produits de qualité, -et bio si possible! Je suis adepte d'une cuisine simple, sans prétention, mais goûteuse. J'ai envie de partager mes recettes, tant celles qui me viennent de ma mère, de mes grands-mères et arrières-grands-mères que mes essais culinaires. J'affectionne tout particulièrement la cuisine française (!), mais aussi la cuisine algérienne et la cuisine indienne. J'ai également un petit faible pour la cuisine italienne et la cuisine corse (peut-être à cause de mes origines? ;) Mais que vient faire Wilhelmine dans tout cela, me direz-vous? Et bien, il s'agit simplement d'un petit clin d'oeil à l'une de mes arrières-grands-mères...
Voir le profil de La cuisine de Wilhelmine sur le portail Overblog

Commenter cet article