Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

La cuisine de Wilhelmine

Min matblogg / Mon blog culinaire

KIKERTBURGER

Du trenger:

- alsaciske rundstykker, oppskriften finner du her!
- panerte kikertkaker, du finner oppskriften her.
- rødløk i skiver
- paprika skåret i strimler
- tomater (særlig hvis det er sesong og de er gode og søte!)
- agurkskiver
- ost (Emmental eller Gouda)
- sur agurk
- honningsennep og ketchup
Jeg blander honningsennep og ketchup i like deler og smører på rundstykket og tilsetter deretter all garnityr.

BON APPÉTIT!

Retour à l'accueil

Partager cet article

Repost 0

À propos

Sandra

Jeg er fransk (fra Lorraine), men har bodd i Norge i mange år. Kort oppsummert er mat min store lidenskap. Jeg er opptatt av gode råvarer, -helst økologiske-, og er tilhenger av enkel, upretensiøs, men velsmakende mat. Jeg har lyst til å dele mine oppskrifter, både de jeg har arvet av min mor, mine bestemødre og oldemødre og mine egne kulinariske «eksperimenter» . Jeg liker selvsagt godt fransk mat (!), men også algerisk og indisk mat. Jeg har en liten forkjærlighet for italiensk og korsikansk mat (kanskje fordi noen av mine forfedre kom derfra!) Men hva har Wilhelmine med saken å gjøre, tenker dere kanskje?? Jo, det er til minne om en av mine oldemødre... Française (plus exactement Lorraine) expatriée en Norvège depuis maintenant un certain nombre d' années, je suis passionnée de cuisine. Je privilégie les produits de qualité, -et bio si possible! Je suis adepte d'une cuisine simple, sans prétention, mais goûteuse. J'ai envie de partager mes recettes, tant celles qui me viennent de ma mère, de mes grands-mères et arrières-grands-mères que mes essais culinaires. J'affectionne tout particulièrement la cuisine française (!), mais aussi la cuisine algérienne et la cuisine indienne. J'ai également un petit faible pour la cuisine italienne et la cuisine corse (peut-être à cause de mes origines? ;) Mais que vient faire Wilhelmine dans tout cela, me direz-vous? Et bien, il s'agit simplement d'un petit clin d'oeil à l'une de mes arrières-grands-mères...
Voir le profil de Sandra sur le portail Overblog

Commenter cet article