750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Min matblogg / Mon blog culinaire

Vegetarchili

Til selve chilien:

olivenolje

15 g presset hvitløk

6 paprika

6 løk

1 ss soyasaus

1 ss sukker

2 ts salt

2 ts spisskummen 

1 ts karri

600 gram hakkede tomater

50 g røde eller sorte bønner på boks

cayennepepper

 

Tilbehør:

Lime i skiver, kesamdressing (kesam + salt + hvitløkspulver etter smak), revet ost, agurk i skiver, hakket koriander, tortillas (oppskriften finner du her), mais, avokado enten i skiver eller most med salt, pepper og sitron, ris

 

Viktig! Beregn god tid til tilberedningen!

 

Hell rikelig med olivenolje i en stor kjele / gryte, ha i hakket løk og strimlet paprika. Stek lenge. Ha i hvitløken og la det putre. Tilsett sukker og soyasaus. La det putre til grønnsakene er myke og nesten karamelliserte. Tilsett tomater, bønner, krydder og salt. La blandingen koke og rør jevnlig til den er godt innkokt (vær tålmodig!). Server med tilbehør.

Retour à l'accueil
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
À propos
La cuisine de Wilhelmine

Jeg er fransk (fra Lorraine), men har bodd i Norge i mange år. Kort oppsummert er mat min store lidenskap. Jeg er opptatt av gode råvarer, -helst økologiske-, og er tilhenger av enkel, upretensiøs, men velsmakende mat. Jeg har lyst til å dele mine oppskrifter, både de jeg har arvet av min mor, mine bestemødre og oldemødre og mine egne kulinariske «eksperimenter» . Jeg liker selvsagt godt fransk mat (!), men også algerisk og indisk mat. Jeg har en liten forkjærlighet for italiensk og korsikansk mat (kanskje fordi noen av mine forfedre kom derfra!) Men hva har Wilhelmine med saken å gjøre, tenker dere kanskje?? Jo, det er til minne om en av mine oldemødre... Française (plus exactement Lorraine) expatriée en Norvège depuis maintenant un certain nombre d' années, je suis passionnée de cuisine. Je privilégie les produits de qualité, -et bio si possible! Je suis adepte d'une cuisine simple, sans prétention, mais goûteuse. J'ai envie de partager mes recettes, tant celles qui me viennent de ma mère, de mes grands-mères et arrières-grands-mères que mes essais culinaires. J'affectionne tout particulièrement la cuisine française (!), mais aussi la cuisine algérienne et la cuisine indienne. J'ai également un petit faible pour la cuisine italienne et la cuisine corse (peut-être à cause de mes origines? ;) Mais que vient faire Wilhelmine dans tout cela, me direz-vous? Et bien, il s'agit simplement d'un petit clin d'oeil à l'une de mes arrières-grands-mères...
Voir le profil de La cuisine de Wilhelmine sur le portail Overblog

Commenter cet article